Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat zda existuje nejlépe bezplatný soft na 3D obrázky. Nemyslím 3D jako třeba s brýlemi, ale tak, že by šlo okolo jednoho předmětu pomocí myši jednoduše kroužit jakkoli. Ze všech stran. Fungovalůo by to tak, že by se předmět nafotil ze stejné vzdálenosti z co nejvíce uhlů a v programu by se dal dohromady. Nemyslím tedy něco jako panorama. Panorama je z jednoho bodu do okolí já chci z mnhoha bodů do jednoho.
Je něco takového?
JE to zdarma?
doplněno 01.05.11 08:51:Bohužel nespustím to chybí mi knihovna VCOMP90.dll i po stáhnutí a zkopírování ke knihovnám programu do program files i do system 32 mi to pořád píše že chybí
Co se týká ceny:
CostFor most users - even most commercial users - Photosynth is free. There are some specific situations that may require a commercial license from Microsoft. These are explained here: photosynth.net/...
A k té chybě:
Nainstaluj podpůrné knihovny: Visual C++ 2008 Redistributable
Našel jsem toto bude to lepší když je to 2010?
Když to otevřu tak jen problikne přikazový řádek a nic
doplněno 01.05.11 09:22:tak jsem zkoušel skoro vše s těmito názvy a buď jen probliknul cmd nebo to napsalo file is corrumb nebo nějak tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.