Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet

Od: mana* odpovědí: 7 změna:
Prosím vás o radu.Čím to je,že mám zaplý internet a vyskočí mi tam tabulka,kde se začne odečítat čas 1 minuta a celý PC se restartuje.Je možné,že je tam nějaký vir?A ještě mám na Vás velkou prosbu jaký používáte antivirový program ,který najde všechny viry.Mám avast,ale asi není dobrý.Předem všem děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikic
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Stahni si Terminator a nech zkontr.počítač.Je zdarma a je dobrej.Jinak antivir AVAST plně postačí

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Taaak máš určitě vir sasser nebo blaster, projeď to těmato utilitkama:

slunecnice.cz/...
slunecnice.cz/...
cdr.cz/...
To poslední je seznam více utilitek tak klidně použij jednu z nich.
Dále odpočet jde zrušit přes start/spustit/cmd/ shutdown -a

Opravy na ty viry jsou třeba zde: ntvcable.cz/...
Je taky dobrý odpojit se od netu když je budeš odstraňovat a taky vypnout obnovení systému.

Avast je v pohodě, instaluji ho všem kterym dělám pořádek v pc (neřikám že je nejlepší) ale chce to taky firewall (zonealarm,kerio) dále něco na odvšivení - Spybot,Adaware,spyware terminator a hlavně by bylo dobré mít u XP SP2

cupr
hodnocení

0x
Mohu plně doporučit a nabídnout nejlepší antivirový program na světě - NOD32. Aktivuji s licencí a certifikátem do 20 minut
laden*
zase tak nejlepší není!:)
radši jsem se vratil k osvedčenému avg free.
pro domácí použití zdarma,sice jen v angličtině ale nod 32 m,e nastaval když bylo pc napadly asi 3 viry a nod32 tyden ani nepípnul!

Mno jo na každý antivir něco najdeš, mě třeba nesedí AVG ale raději NOD32 či všude jinak peru Avasta a můžu ti říct no problémo (ve spojení s firewallem atd+ určitou inteligencí uživatele)

To CUPR- jakou to má souvislost s tímto problémem? Mimochodem by mu ani NOD32 nebomohl páč je potřeba taky tu díru zapatchovat a ne jen vykopat vir. Spíše jen reklama :P

25gowron*
Sam mam avasta a nemuzu si na nej stezovat ...
laden*
jj presne tak,každý kdo používá antivir tak bude vychvalovat že ten jeho je ten nej!zažil už jsem i takové diskuse mezi lidma že se byly kvuli antiviru schopni poprat.
mě osobně se nejlepe osvedčilo avg už ve verzi 6.
avast zase tak neodsuzuji, ale pro me je uživatelsky hůře přehledný a s některýma hlaskama je dost otravný.
nezatracuju ani nod32 i když na to jak ho chvali mě osobně spíše zklamal!
ale je na každen co si vybere pokud nebude tvrdohlavě prosazovat že ten jeho antivirak je proste bůh mezi antiviry a nikdo jinej na něj nemá!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]