Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měla bych takovou otázku..Nikde jsem nenašla odpověď. Založila jsem si blog (blog.cz) a začala přidávat články, jenže... Ná úvodní stránku se mi dávají ty články podle toho, jak jsou staré ( Od nenovějšího), na tom zatím je vše vpořádku. Jenomže já bych chtěla, aby na úvodní stránce bl pouze jeden článek. jde nastavit aby se tam zobrazoval poze jeden, ale zas to jde od nejnovějšího, takže se mi tam zobrazí pouze jeden nejnovější článek, ale já jsem si vybrala jeden, který tam chci mít i přes všechny ostatní nové články. Doufám že jste můj problém pochopili a předem děkuji za odpověd
Napadá mě šoupnout článek do motta (pokud je dostatečně krátký, protože kapacita je omezená) a nebo jako "volitelný horní box". Kdyby se to sladilo designem a zobrazilo pouze vedle menu, což lze zvolit v nabídce, mohlo by to vyjít.
Tak jsem to zkusila Není to zas tak špatný nápad
Akorát tam mám ten "volitelný horní box" co jsem chtěla mít (to je vpořádku) a musím tam mít pod tím ještě minimálně jeden článek, což mě trochu mrzí, i kdž je to divné, protože jsem viděla spoustu blogů, kde to mají tak, jak bych to chtěla mít já, ale přitom to vypadá jako nadlidský úkol, ale nevadí i tak moc děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.