Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit. Asi před dvěma měsíci jsem měl podané inzeráty na avizu, bazosi atd a všechhny jsem již dávno smazal.
Když však napíšu moje telfoní číslo do vyhledávače googlu tak se mi tam ty inzeráty objeví a když je rozkliknu tak je tam platnost inzerátu vypršela.
Chci se zeptat zda jde nějak smazat ta historie? Aby při zadání mojeho čísla do google se to už neobjevovalo?
Děkuji
To těžko. Google si ty stránky uložil do databáze a nějakou dobu si tam pobudou. Po čase by měly zmizet. Jestli vám to opravdu moc vadí, tak zkuste do Googlu napsat na podporu. google.cz/...
doplněno 28.12.12 22:16:V dzordzových odkazech pode mnou jsou přímo formuláře na žádosti o odstranění z databáze. Použijte je.
Dobrý den, hledal jsem nějaký mailový kontakt, kam bych mohl napsat, ale nic jsem nenašel, neporadil by jste mi prosím?
Takže kontaktovat Google nepomůže.
Stránky bazarů zřejmě nevracejí korektně 404, ale 200 nebo 302/301, jinak by to už dávno zmizlo samo.
Viz google.com/... a support.google.com/... (pro zobrazení prvního musíte být přihlášen), toto by měl být přesně váš případ.
Nebo můžete napsat daným bazarům, aby to odstranili oni skrz své webmaster tools, z jejich pozice to půjde bez problému, okamžitě a bez ověřování. Ale jim se asi nebude moc chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.