Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat historii z google

Od: pavlik18 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit. Asi před dvěma měsíci jsem měl podané inzeráty na avizu, bazosi atd a všechhny jsem již dávno smazal.

Když však napíšu moje telfoní číslo do vyhledávače googlu tak se mi tam ty inzeráty objeví a když je rozkliknu tak je tam platnost inzerátu vypršela.

Chci se zeptat zda jde nějak smazat ta historie? Aby při zadání mojeho čísla do google se to už neobjevovalo?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To těžko. Google si ty stránky uložil do databáze a nějakou dobu si tam pobudou. Po čase by měly zmizet. Jestli vám to opravdu moc vadí, tak zkuste do Googlu napsat na podporu. google.cz/...

doplněno 28.12.12 22:16:

V dzordzových odkazech pode mnou jsou přímo formuláře na žádosti o odstranění z databáze. Použijte je.

pavlik18
hodnocení

Dobrý den, hledal jsem nějaký mailový kontakt, kam bych mohl napsat, ale nic jsem nenašel, neporadil by jste mi prosím?

praivo*

Takže kontaktovat Google nepomůže.

pavlik18
hodnocení

A co tedy pomůže jak to odstranit?

dzordz*
hodnocení

2x

Stránky bazarů zřejmě nevracejí korektně 404, ale 200 nebo 302/301, jinak by to už dávno zmizlo samo.

Viz google.com/... a support.google.com/... (pro zobrazení prvního musíte být přihlášen), toto by měl být přesně váš případ.

Nebo můžete napsat daným bazarům, aby to odstranili oni skrz své webmaster tools, z jejich pozice to půjde bez problému, okamžitě a bez ověřování. Ale jim se asi nebude moc chtít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]