Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se dokument ztratil?

Od: mazam* odpovědí: 3 změna:

Na notebooku zn. EXTENSA 5635Z pro zobrazení dokumentu je na horní levé straně tlačítko Office,dále následuje Domů a ve kterém je schránka .Měla jsem napsaný dokument ,který na 1 listě obsahoval měsíc únor a na druhém listě měsíc březen ,ale uloženo to bylo jen pod názvem únor. Přestalo mi to vyhovovat a chtěla jsem je od sebe oddělit. Protože jsem nevěděla jak,tak jsem dokument s názvem březen uložila do schránky, ale bohužel ,po znovu otevření schránky se mi dokument s názvem březen neobjevil.Kamsi se ztratil a nevím jak ho získat zpět. Poradí mi někdo z čtenářů.-mazam-

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud byl jenom ve schránce a nikde jinde, tak už není. Pravděpodobně jsi mezitím dala kopírovat něco jiného nebo restartovala nebo něco jiného. Jestli jsi ho hned z té schránky někam nevložila, tak prostě neexistuje.

hodnocení

0x
Nevím, jak jste si jistá, že jste si ten březen neuložila... Zkusil bych Start, tam Hledat, tam Soubor napsat
Březen...
Nebo (jen tak z hlavy) nahoře Soubor a v něm by mohly být Naposledy otevřené soubory možná tam ten březen bude... Držim palce a dejte vědět!
doplněno 29.04.11 18:36: Nebo tam může být i ten původní únor i s březnem. A nastavil bych si Automatické ukládání třeba i každých 3 - 5 minut.
mazam*
hodnocení

-hejkal- sděluji bohužel,vyzkoušela jsem všechno a nikde se nic neobjevilo.Děkuji za radu.-mazam-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]