Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi otevřít nový panel

Od: ewka69* odpovědí: 6 změna:

V prohlížeči internetu ( mozilla) mi nejde otevřít nový panel. Ani křížkem pod lištou, ani přes soubor, nový panel, ani přes zkratku ctrl+t. ať klikám jak klikám pořád nic...kde je chyba?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

1. Prostředním tl. myši.

2. Restartovat FF.

3. Aktualizovat/přeinstalovat FF.

ewka69*
hodnocení

možná to bude znít hloupě, ale jak restrtovat firefox?

doplněno 29.04.11 13:59:

restartovala jsem pc, ale chyba nezmizela...jak popř. přeinstalovat ten firefox? a ono by mi nezůstaly uložené moje záložky?

ewka69*
hodnocení

tak jsem se k mé otázce vrátila po víkendu a nenalezla žádnou odpověď. je zde ještě někdo, kdo mi poradí? ono bez otvírání dalších panelů to je potíž...

ladinpraha*

Pro začátek zkontroluj aktualizace - Nápověda - O aplikaci Firefox. Pokud to nepomůže, tak viz níže.

Zálohuj si firefox tímto zálohovacím programem. Je vhodný i pro Thunderbird. Zůstane zálohovaná pošta , záložky, nastavení, prostě všechno.

slunecnice.cz/...

Potom FF odinnstaluj a nainstaluj znovu

slunecnice.cz/...

Ze zálohy pak obnovíš záložky i nastavení.

ewka69*
hodnocení

tak v nápovědě jsem našla toto: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1;
z toho moc moudrá nejsem...

a ještě otázečka: odinstalovat to mám jak? pouhým smazáním asi ne... a když to smažu, jak to tam zase nainstaluju?

doplněno 03.05.11 11:38:

aha. už jsem pochopila*zed*

ewka69*
hodnocení

Opravdu MOC MOC děkuji. Problém vyřešen.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]