Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradíte mi někdo jak se mohu dostat do PC když má poškozený windows? Nenajede mi oper. systém windows.Jak to udělat? Jde to nějak přes nouzový režim? Nebo jak? Popsal by mi někdo kroky? Děkuji
Nechci urazit, ale pokud nevíte co s tím, doporučuji si pozvat na osobní návštěvu někoho, kdo problém dokáže vyřešit, jinak stejně skončíte formatem disku a novou instalací... Dále je otázkou, co je příčinou nenastartování operačního systému. Je to problém hardware nebo software? Oboje je možné. Další otázkou je, zdali se vyplatí věnovat i hodiny práce jen proto, aby se našli nějaké uložené pozice her... to je jednodužší HDD dát do jiného PC a potřebné soubory zkopírovat. Mno a následuje výše zmiňovaný reinstall...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.