Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před 3 roky jsem si koupil PC s OEM Windows Vista. Vše šlo v pořádku ale po několika měsících jsem se rozhodl nainstalovat Linux. Ale ted bych chtěl zpět Windows Vista (legálně).
P.S.: Sériové číslo OEM Windows Vista mám
tak kontaktuj prodejce nebo servis a tam ti dají cd s vistami nebo alespoň cd na obnovu systému (tím to jde taky)
Jojo, bohužel je to tak, že legální download Windows Vista neexistuje. Můžete zkusit nelegální cestu (přeci jen máte legální Windows). Jinak Microsoft v takovém případě odkazuje na výrobce (dodavatele) PC s OEM verzí Windows. Více naleznete zde:
Tudíž zkuste zkontaktovat toho, kdo Vám to PC prodal. Nebo pohledejte v "jiných"zdrojích na webu.
Vy jste to tu ale "experti". Důležitý je klíč, který tazatel má. Instalační disk se dá stáhnout. S předinstalaci OEM se většinou počítá. Zkuste uloz.to/... a tam si Vistu stáhněte a vypalte jako obraz disku ISO na DVD.
Zkuste kliknout na odkaz, který jsem uvedl, tam najdete odpověď od Microsoftu: "There is no legal free Vista download available."Proto nepředpokládám, že stažení instalačky z www.uloz.to je legální cesta posvěcená Microsoftem. Sice "lidsky"bráno má na to uživatel nárok (nikomu nezpůsobí škodu), ale legální cesta to není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.