Nejste přihlášen/a.
Při spouštění FormatFactory se mu objevila tato hláška (viz obrázek). Poradí mi někdo co s tím? Díky moc předem.
Dělalo to i dříve? Pokud ne, zkuste Obnovení systému nebo program odinstalujte a znovu nainstalujte /bez ASK Toolbaru/.
Pokud ten program máte nově nainstalovaný, zkuste aktualizovat systém. Některé vyžadují alepsoň aktualizaci Service Pack 2, některé vyžadují Service Pack 3. Service Pack 3 má v sobě Service Pack 2, nicméně, pokud máte internet rychlý a bez limitu a pokud nespěcháte, doporučuji instalovat nejřív dvojku, pak trojku.
Dříve to nedělalo. Format Factory jsem už přeinstaloval před Tvou radou, hlášku to hodilo znovu. Jinak díky, ještě odpoledne něco vyzkouším. Stejně se už chystám přeinstalovat Windows, nebo alespoň opravit. Třeba se ty knihovny napraví... Díky za rady. pmy
Hlavně nezapomeňte pravidelně aktualizovat systém pomocí služby Windows Update /nebo nejlépe pomocí Microsoft Update - jsou tam aktualizace pro Office, Silverlight, atp./.
Znáš můj názor na aktualizace...v tomhle Tě neposlechnu, ale dám vědět, jak to šlape po přeinstalaci Win. Díky za zájem o můj problém.
Váš názor na aktualizace je velmi špatný a nebezpečný pro ostatní uživatele. Aktualizovat se musí vše - antivir,další programy, včetně operačního systému. Sebelepší zabezpečení ty aktualizace nenahradí. Je to ale Váš problém, bohužel Vás nutit nemůžu /upřimně bych ale rád :D/. Windows XP bez Service Packu 3 už nejsou podporovány nejen ze strany Microsoftu, ale i z řad jiných výrobců.
To víš, jsem asi tak třikrát starší než Ty a starého psa novým kouskům nenaučíš Ještě taky uvažuju přejít na Linux, protože Gates už mi leze na nervy hodně dlouho. Jinak můj problém s Format Factory jsem nevyřešil, takže zatím preventivně zálohuju a jak to půjde, pustím se do přeinstalace. Abych Ti udělal radost, nafrkám tam tedy WIn XP SP3, ale budu se u toho hodmě kroutit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.