Nejste přihlášen/a.
potřebuju poradit, pořídila jsem si notebook Eee pc 1001px a chtěla jsem se podívat na nějaké filmy ale nejde mi zvuk, nevíte proč? u videí i písniček funguje vše jak má.
Nenapsala jste u jekého filmu nejspíš nemáte ac3 filtr.Jakej je rozdíl mezi videem a filmem?
u všech filmu mi nejde zvuk. A mezi videem a filmem není rozdíl, právě proto nechápu proč mi to videa normálně přehraje ale filmy ne.
Když není rozdíl, tak jak rozlišuješ co je film a co video? Film = video, ale to existuje v mnoha formátech a lze je přehrávat v mnoha různých přehrávačích. Ale o tom nepíšeš ani slovo. Tak jak chceš potom poradit?
já tomu moc nerozumím..právě proto potřebuju radu...tak co potřebujete vědět abyste mi poradil? jaky mám přehrávač? mám windows media player. a filmy mám ve formátu avi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.