Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás o radu jak a nebo čím přehrád v PC video s koncovkou ts.Je to záznam ze satelitu.Moc děkuji za rady
Chcete mít jistotu, že přehrajete 99,99% existujícího video a audio materiálu? Stáhněte si kvalitní codec pack. Já osobně nedám dopustit na k-lite codec pack, mega verze ke stažení zde: www.codecguide.co/... A i ta mega verze není ani trochu obří velikosti, takže když všechno, tak všechno, to je moje heslo. Samozřejmě dobrá volba je i ten VLC Media Player, protože ten má většinu kodeků vlastních a taky se mi už kdysi dávno při mé netrpělivosti a tehdy pomalém netu jako jediný osvědčil na přehrávání ještě nedostažených neúplných souborů. A ten se dá stáhnout třeba tady: www.slunecnice.cz/... . V mnoha ohledech je to i jednodušší volba, protože odpadne nějaké zaškrtávání a vybírání při instalaci. Ale je pak prostě riziko, že to něco nepřehraje, ale je to už riziko minimální, takže je to na vás.
Dovolim si nesouhlasit se svými předřečníky Ts neboli transport stream může být MPEG2 ale taky MPEG4 takže první věc použít bud starej Gspot nebo novej mediainfo a zjistit co tento stream obsahuje.Potom poctivej mux bud do mpeg2 ( v tomto případě závisí na zvuku pokud ac3 tak DVD struktura VOB ) neko MKV jedná se o to že některé standalone přehrávače TS stream nepřehrají. Na ten demux a mux třeba program projectx
doplněno 27.04.11 08:29:Při vyrobě DVD pozor záznami ze satelitu nemají rozměr podle dvd normy atak je třeba pachtnout hlavičku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.