Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký redakční systém na blog

Od: zdenekc odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

chtěl bych si založit blog a hledám nějaký solidní redakční systém, který by splňoval moje požadavky. Jde mi zejména o přehledné a editovatelné menu, řazení článků do různých kategorií, jednoduché přidávání fotografií a dalších obrázků do článků a možnosti přidávat vlastní HTML stránky, tvorbu RSS kanálů. Nevadilo by, kdyby daný redakční systém měl k dispozici více templatů, které se dají různě předělat.

Celkově jsem uvažoval o wordpressu, ale ten mi připadá jako příliš složitý s možnostmi, které bych ani nevyužil. *kafe*

Nezná někdo jednodušší RS, který by vyhovoval mým požadavkům?

Děkuji za odpověď *slunce*, Zdenek Černý.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ency*
hodnocení

0x

Mám raději Joomla, sice se zdá být na první pohled složitější, ale dle mého přehlednější v administraci než WP.

hodnocení

0x

Připadá mi WP ideální..když něco nechci tak to nevyužívám..ale co kdyby teoreticky se hodí to mít po ruce..

shadowhacker*
hodnocení

0x

Používám taky Joomlu!,i když bych pro Váš případ řekl..No,zkoušel jste PHP-Fusion?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]