Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jen tak ze srandy jsem si chtěl natočit svůj první gameplay tak jsem spustil Fraps a nastavil jsem si to. Pak jasem zapnul hru a jen tak jsem to chtěl vyzkoušet jestli to jde. Podíval jsem se pak na videosoubor co jsem nahrál. Měl délku 5 minut a velikost přes 8 GB jak je to možné? Oprvadu to má mít takovou velikost? Kdybych chtěl nahrávat na youtube tak by to asi trvalo velmi dlouho.
Děkuji předem za případné vysvětlení proč tomu tak je nebo co dělám špatně
Raduz: Fraps neumí komprimovat! Vždy nahrává plnou kvalitu. Je to z důvodu zatížení procesoru. Kdyby měl kromě nahrávání ještě i komprimovat, tak by to některé procesory nezvládaly.
Taky dělám gameplaye (www.youtube.com/lukasraus) a nahrávám přes fraps. Nahraje se mi obvykle 8-10 souborů po 4 GB, takže je hned poskládám za sebe ve windows live movie makeru a po chvilce čekání mi vyleze soubor velký asi 1 GB (30 minut).
Na youtube se to při rychlosti 1MB/S uploaduje asi 2 hodiny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.