Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání přes Fraps, velká velikost souboru

Od: martas* odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Jen tak ze srandy jsem si chtěl natočit svůj první gameplay tak jsem spustil Fraps a nastavil jsem si to. Pak jasem zapnul hru a jen tak jsem to chtěl vyzkoušet jestli to jde. Podíval jsem se pak na videosoubor co jsem nahrál. Měl délku 5 minut a velikost přes 8 GB jak je to možné? Oprvadu to má mít takovou velikost? Kdybych chtěl nahrávat na youtube tak by to asi trvalo velmi dlouho.
Děkuji předem za případné vysvětlení proč tomu tak je nebo co dělám špatně

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

fatalwir ma pravdu - projedte to potom treba jeste FormatFactory a zkomprimujte

raduz*
hodnocení

0x

Evidentne natacite bez komprese nebo pouzivate blbou kompresi

Raduz: Fraps neumí komprimovat! Vždy nahrává plnou kvalitu. Je to z důvodu zatížení procesoru. Kdyby měl kromě nahrávání ještě i komprimovat, tak by to některé procesory nezvládaly.

martas*
hodnocení

Aha tkaže stačí jen zkomprimovat do FLV nebo AVI nebo jiného formátu. Dobře moc děkuju, jen mě prostě zarazilo že to má takovou velikost. Format Factorry mám takže nebude problém. Díky Vám oběma

praivo*
hodnocení

0x

Třeba PlayClaw umí při nahrávání i komprimovat ;)

rausik*
hodnocení

0x

Taky dělám gameplaye (www.youtube.com/lukasraus) a nahrávám přes fraps. Nahraje se mi obvykle 8-10 souborů po 4 GB, takže je hned poskládám za sebe ve windows live movie makeru a po chvilce čekání mi vyleze soubor velký asi 1 GB (30 minut).
Na youtube se to při rychlosti 1MB/S uploaduje asi 2 hodiny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]