Nejste přihlášen/a.
Ahoj neví nahodou někdo jak vyčistit uplně celý počítač aby na něm nezůstalo vůbec nic mám totiž strašne pomalý počítač .
No celýho ho načisto přeinstalovat, pak správně nainstalovat a upravit podle potřeby, pak si o ještě jednou celý zopakovat bez chyb a následně si pokud máš Vista/7/8 vytvořit binární kopii systému (přesný obraz systému zabere cca 10-20GB) ten si umístit na jiný oddíl disku D: či uplně jiný pevný disk nebo jde vytvořit série DVD a pak si můžeš užívat čistého systému třeba každý den a vše se nainstaluje automaticky než si ráno dojdeš na záchod a do koupelny
Jestli chceš vyčistit počítač od smetí, zaregistruj se tady nebo tady ("sysli"a admine, tohle není reklama - odkaz sice vede na můj web, ale já z toho kromě práce a investic nic nemám) a napiš mi přes vnitřní poštu, tady to mezi takovými "rádci"řešit nebudu.
doplněno 11.02.13 15:40:Obecná rada zní takto:
1. Prohlédni počítač antivirem, nech udělat podrobný (úplný) sken, ne jen rychlý.
2. Stáhni si Revo Uninstaller a odinstaluj programy, které nefungují (jestli je tam ještě máš). Při odinstalaci vyber režim "přiměřený"(pokud už nebude předem zatržený). Rovnou můžeš odinstalovat i další nepotřebné programy.
3. Stáhni si CCleaner a pročisti počítač (chystám článek s vysvětlením jednotlivých položek ve volbách čištění, jestli nebudeš vědět co znamenají, nech výchozí nastavení - ale jestli to vědět budeš, doporučuji nakonfigurovat si to ručně).
4. Ve stejném programu můžeš vypnout některé položky se seznamu programů spouštěných při zapnutí počítače. Jestli nebudeš vědět, co můžeš vypnout, dej sem obrázek a já ti to napíšu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.