Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zálohováním

Od: gevic odpovědí: 2 změna:

Má někdo radu co s tím? Chtěl jsem zálohovat PC, ale nepodařilo se. Při nastavení zálohování, jsem zvolil ruční nastavení, kde již bylo zatrhnuté vše a já přidal ještě disky C a D, ale zálohování nelze provést. Dává to hlášku o chybě : V programu Windows zálohování došlo k chybě při pokusu o čtení ze stínové kopie jednoho ze zálohovaných svazků. Pak se zálohování ukončí s popisem, že zálohování nebylo dokončeno. Má někdo prosím nějakou rádu? Děkuji

P.S Mám W7ultimate 64bitový operační systém

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amidamaru*
hodnocení

0x

Sice nevím,jak chcete a co zálohovat,ale poradím,co jsem udělal já.

Z hruba co půl roku mne zlobil systém.Nainstaloval jse nový,s potřebnými programy.Jako s ovládači,antivírem,a dalšími programy,co jsem chtěl,že kdyby v budoucnu klekl,tak at mám zálohu.

Stáhl jsem si ze str.uložto.cz.program acronis

ulozto.cz/...

rozbalil a nainstaloval, i s keyem.Sice je to na delší dobu,koupil dvd a nechal všechno zazálohovat.Vyšlo mi to na 3DVD,ale je všechno tam.Kdyby mi klekl,tak mi stačí tam vrazit ty DVD a všechno se mi nainstaluje do stavu,před zálohou.Jestli máš na kompu i nějakou hru,tak i tu tam budeš mít.Nejenom systém,ale všechno.

gevic

Díky za odpověď, nakonec jsem to podle chybového kódu našel na stránkách microsoftu, měl jsem v PC malware, proto to zálohování nešlo. Váš postup také ale vyzkouším, záloh není nikdy dost, zvlášť v případě, že PC obsahuje velké množství fotek, videi apod. Jinak ještě jednou děkuji za snahu pomoct. Díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]