Nejste přihlášen/a.
podtřeboval bych vědět jak do svojí hlavní stránky dát podstránky.tak abych na hlavní stránce měl jednoduše nějaký banner, pod tím menu + by ta stránka byla trochu stylována v css.no a kdybych klikl na nějaký odkaz v menu, tak aby hlavní stránka zůstala tak jak je, akorát by se třeba pod menu objevila stránka, která je napsaná v html.příklad- mám hlavní stránku-kliknu na odkaz v menu třeba obrázky aut a pod tím menu by se objevily obrázky aut.prostě aby se to po kliknutí nepřesměrovalo na další stránku, ale objevilo v hlavní stránce.můžete poradit?.děkuji za odpověď
Zejména část jakpsatweb.cz/...
Rámy nééééé, to už radši tu společnou část ručně zkopírovat a mít dvě samostatné úplné stránky.
doplněno 08.11.12 19:51: Také jsem si vědom toho, že to tazatel nechce Je to ale jednodušší než přepínání obsahu javascriptem s graceful degradation. A mnohem jednodušší než (bookmarkovatelný) ajax.
Prostě v zájmu vlastním i v zájmu uživatelů rámy vůbec nebrat v úvahu, řešení vybírat z ostatních možností.
misto ramu PHP, napr mike.treba.cz/...
doplněno 08.11.12 21:43: je mi jasne, ze nechce obnovovat, ale me to prijde takto ok... samozrejme pak ajax, ale ten neni pro kazdeho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.