Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá obrazovka - proč?

Od: k1n6u9l4k1aa odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, občas mi PC spadne, objeví se modrá obrazovka. Pokud by někdo věděl, co s tím, dejte vědět, stává se mi to tak 1 - 2 za měsíc. Nejsem bohužel žádný odborník přes PC. Soubor Mini122812-01.dmp je na leteckaposta.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

více problémů

nejcastejsi hardware malo pameti zahratí atd

k1n6u9l4k1aa
hodnocení

Vždycky to spadne, když jsem na Google Chromu, u ostatních prohlížečů to nedělá...

Přeinstalujte Chrome. A když to nepomůže, tak vyměňte prohlížeč.

doplněno 28.12.12 19:52:

fatalwir: Taky jsem chtěl něco podobného napsat, ale každý svého štěstí strůjce. Když mu vyhovuje a bude stačit přeinstalce, tak ať si ho nechá.

Nepřeinstalovat Chrome, ale ODINSTALOVAT Chrome! Je to svinstvo.

doplněno 28.12.12 16:27:

Doporučím spíše Firefox nebo Operu.

k1n6u9l4k1aa
hodnocení

Používám variantu Google Chrome - SRWare Irona, je údajně bezpečnější, ale chyby prohlížeče jsou stejné, je to klon... Uvidím...

k1n6u9l4k1aa
hodnocení

Tady mám další: leteckaposta.cz/...

robert35
hodnocení

0x

dobry den modra obrazovka znamena - modra smrt - ja ji mel 14 dni a musel jsem preinstalovat windows

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]