Nejste přihlášen/a.
Obraz z počítače na TV, nebo i obráceně s možností naopak nahrát to, co běží v televizi do počítače? Jinak televize většinou je v poho, pokud to není prehistorická šunka, důležitější pro konkrétní účel je, co zvládá grafická karta, řekl bych.
Tak to pak není problém. Stačí klasickej kabel scart - cinch, třeba tenhle www.alza.cz/kabel/... a opravdu z toho výstupu video out na grafárně do scart na televizi. Potom samozřejmě kdyby šlo i o zvuk, tak existuje zase propojení z jacku na cinch.
doplněno 24.04.11 19:41:Teď nevím, jestli jsem neuvedl špatnej kabel, nebo tam možná bude ještě potřeba mezičlánek. Já to měl v pohodě, protože jsem měl grafickou kartu s s-video.
doplněno 24.04.11 19:49:Tak, tady je ten správnej kabel. www.ges.cz/cz/sca/... To jsem celej já.
No, podle mě by to mělo jít, zastrčit, hodit na televizi video, pokud bude obraz černobílý, tak nějak přehodit ten režim, to už závisí na televizi. A kdyby to nešlo, tak jedině, že by bylo potřeba aktivovat ten video výstup na grafárně, ale to si myslím, že bude standardně zapnutý.
doplněno 24.04.11 19:58:A doplnění, ten druhej scart tedy musí mít kabel, kde půjde přepnout na video out, ale jinak by asi neměl být problém, myslím. Samozřejmě nemůže jít, aby šel do televize obraz najednou z obojího, to zní logicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.