Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ nejde v PC spustit, hlásí chybu

Od: michalll* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl jsem spusitt v PC na XP ICQ, ale hlásí mi to chybu, programe files/icq.exe a ze to nejde spustit a problém pravděpodobně vyřeším novou instalací, tak jsem instaloval znovu, stejný problém, tak jsem instaloval do třetice přičemž jsme prográmkem revo odinstaloval zbytky ICQ i další zbytkové soubory a pročistil PC a pořád na stejno, nevíte co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Já už celá léta používám QIP a ještě nebyl jediný problém. Ze svého okolí pozoruji, že kdo používá ICQ, tak má každou chvíli nějaké problémy.

bena*

Ladinpraha: Výborná odpověď.

K tazetali: Můžete místo žravého a nebezpečného ICQ používat QIP, případně pokud máte WIndows Messenger, nebo Yahoo! Messenger, mohu doporučit nenáročnou a jednoduchou Mirandu.

Nebo můžete používat ICQ2go /webové ICQ/, nebo Meebo.com

doplněno 24.04.11 19:19:

Ještě doporučuji projet Registr, ale i Disk programem CCleaner, nebo Advanced SystemCare.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]