Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk na síť. tiskárnu HP LJ 1320 jako user

Od: yakub® odpovědí: 1 změna:

No v predmetu je napsan cely problem. U vsech moznych typu je vse v poradku, ale jakmile nainstaluju HP LJ 1320n , tak nelze tisknout do te doby dokud nemam Admin prava. Ani power user netiskne...

Zkousel jsem nastavit prava na spooler, prochazet ruzna nastaveni, ale doprcit proc user nemuze tisknout?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Tak to je dobrý...teď jsem na nějakym ang. fóru viděl že má taky někdo s HP problém na windows 2000 ale řešení tam nebylo...

nevim co jsi všechno dělal,ale zkoušel jsi tomu konkrétnímu uživateli dát admin práva,isknout a pak mu je sebrat? Vim že píšeš že dokud nemáš admin práva, ale to může znamenat pod adminem...

možná by jsi ušetřil hodně času když by jsi cinknul na hotline: hp.cz/...

Mě osobně zrovna teď jinak nic nenapadá...

hele jedná se o jednoho uživatele? Co tu tiskárnu naistalovat pod nim s admin oprávněnim a pak to zkusit osekat... Případně zkus novější/starší ovladače co to provede...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]