Nemáte někdo praktické zkušenosti s navigačním programem OZIExplorer? Mám sice návod ve slovenštině, ale moc moudrý z něj nejsem. Potřeboval bych pár rad.
Měl jsem za to, že OziExplorer slouží hlavně pro kalibraci map a práci s nimi, ne jako navigace. Na to jsou jiné, lepší, ale placené. Když napíšeš konkrétní problém/y, někdo ti třeba poradí.
Ozi má 2 části, jedna je do PC a slouží skutečně pro kalibraci a úpravu map, ale taky pro plánování cest. Takto upravená mapa se pak přenese do druhé části, která je nainstalována v navigačním PDA a to pak funguje jako běžná turistická navigace. A v tom je právě ten problém. Zadat cestu v hlavní verzi jsem kdysi uměl (už je to dávno, ale na to snad zas přijdu), ale neumím to přenést do toho PDA.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.