Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat s tím, že mi neustále u flash her padá shockwave player? (Následující plugin selhal : Shockwave player) Zkoušela jsem ho už několikrát přeinstalovat a stále mi to padá. Co s tím? Díky.
Používám Google Chrome, ale zkoušela jsem to i v Mozzile a v Internetu exploreru a je to to samé. A mám Visty.
Hmmm, zkuste odinstalovat Google Chrome i Firefox a též Shockwave Player. Stáhněte a nainstalujte si program CCleaner, s ním vyčistěte disk /vše zaškrtněte krom Vyčistit volné místo, protože to by trvalo celkem dlouho/ a hlavně Registr.
Pak restartujte počítač, nainstalujte si Internet Explorer 9 /pokud ho nemáte nainstalovaný/. Pak přes Internet Explorer 9 stáhněte Adobe Shockwave Player > get.adobe.com/... Tam vyberte ve Stepu 1 WIndows, ve Stepu 2 Shocwave Full IE.
DOporučuji i zaktualizovat Adobe Flash Player > get.adobe.com/... V prvním kroku vyberte Windows 7/Vista/XP/2003/2008 a ve druhém kroku vyberte Flash Player 10.2 for Internet Explorer.
Pokud Vám bude nabízen Google toolbar /nástrojová lišta/, tak ji odznačte, protože ta je absolutně k ničemu a jen zdržuje internetový prohlížeč stejně jako ostatní toolbary. Pokud nějaký v počítači máte - urychleně odinstalovat.
Snad by to mělo jít dobře. Nedávno jsem řešil podobný problém u kamaráda a šlo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.