Nejste přihlášen/a.
Moc prosím o radu, používam wifi router d-link DI 524 a zítra se budu stěhovat. Co mam kde pozměnit, aby mi v novém bytě fungovalo wifi připojení? Dneska jsem to tam zkoušel jen přes kabel, ale nešlo to. Prosím o co možná nejpodrobnější popis, v těch pojmech se moc nevyznam. Děkuji
Předně na novém místě musí být internetová přípojka. Od poskytovatele pak získáš potřebné údaje ohledně IP adresy atd..., které tak nastavíš v routeru. Jednoduchý postup je popsán zde:
Tak jsem to zkusil přesně podle návodu, ale nefunguje to. Sice mi to píše, že je počítač připojen, ale prostě neni. Nemusim ještě něco změnit v pc? Teď už mi ani nejde otevřít rozhraní toho routeru 192.168.0.1. A kde přesně bych měl v routru měnit ty hodnoty? V návodu jsem o nich zmínku nenašel. Prosím poraďte, jsem připojen přes mob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.