Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubývání mista na Pc a sekani

Od: misak* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,Mam takovej divnej problem,uz asi mesic mi ubiva na disku C misto kazdou sekundu ubide 1 Mb a mam tam dycky 0 bajtu volnych nevim cim to je,vymazal sem nejake veci a hnedka se to dostane zase na 0 bajtu,ubiva mi to primo pred ocima a jeste k tomu to strasne seka pc a pulka veci kvuli tomu nejde :( pls poradte mi. Zkousel sem to projet Cleanerem a cistil sem registry,projel sem to esetem a 2krat Spyware terminatorem a furt nic fakt uz nevim pls pomoc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak se jmenuje složka ve které ti narůstá objem dat?

misak*
hodnocení

to ja nevim jen vidim ze v C ubivaji ale kde to narusta to nikde nevidim :( pls poradte mi

ladinpraha*

Tak zkus použít třeba tenhle program. Tam uvidíš velikost složek.

slunecnice.cz/...

misak*
hodnocení

nemuzu stahovat kvuli tomu mistu na disku kdyz neco smazu tak je to hnedka pryc nevim co to je ale njde nic stahovat...Potrebuju nejakou radu a nebo nejakej program primo na tu opravu zasel bych ke kamosovi na pc a stahnul bych si to a sel sem ale bydli celkem daleko a nevime si by mi tento program pomohl protoze se mi pc nehorazne laguje a neni schopnej nacist ani kolik zabiraj data windows natoz tak este vsecky slozky

Pls pomoc :(

doplněno 22.04.11 22:33:

tak se mi to teda povedlo zjistit,zsjitil sem zue misto ubiva ale nikde nic nepribiva ja to fakt nechapu :( to jako uploaduju to misto na net nebo co?To je blbost jak to ze se misto straci ale v zadne slozce to nepribiva :(

rv*

Takřka není možné, aby ti volné místo ubývalo a v některém adresáři nepřibývalo.

Nejprve se podívej na vyjmenovaná slova po B a potom znovu zkontroluj velikost adresářů.

Podle mě bude ta složka skrytá. Chtělo by to vědět co ti jede po startu- start, spustit, msconfig, záložka po spuštění

bena*
hodnocení

0x

Buďto si z nás střílíte, nebo udělejte kompletní reinstalaci systému. Tj. zálohovat ty absolutně nejdůležitější data na disk CD/DVD a vložit instalační disk systému Windows. Z něj pak nabootovat a spustit instalaci. Odstraňte všechny stávající a vytvořte alespoň 2-3 nové. Systémový C: o velikosti 20-30GB, D: pro prgramy, tam velikost taky nějakých 20-30GB /ale i klidně více/ a E: pro dokumenty /a tam dáte zbytek/. vše naformátovat na NTFS, systémový můžete i klidně na FAT/konkrétně FAT32/, protože pak můžete systém opravit i z obyčejné startovací diskety /DOS/. Ale NTFS je méně žravější, jak FAT32, je stabilnější. Nainstalujte tedy systém a po (úspěšné) instalaci systému nainstalujte, je-li třeba ovladače /například ke grafické kartě, tiskárně,.../. Nezapmeňte nainstalovat všechny dosud vydané aktualizace. Doporučuji použít službu Windows Update /nebo Microsoft Update/. Klikněte na Start→Všechny programy→Windows Update /nebo Start→Windows Update/. Tento krok budete muset opakovat několikrát, protože bude několikrát třeba restartovat počítač. Většinou se musí 3-4×, ale není to tak hrozné a ani to netrvá dlouho, zvlášť, pokud máte rychlé připojení k internetu a rychý počítač. nezapomeňte systém řádně zabezpečit. Máte tam NOD32, ten je výborný antivir, Spyware terminator je také vynikající antispyware a ještě zbývá firewall. Pokud budete instalovat Windows 2000,XP,Vista, mohu doporučit Sunbelt Kerio Personal Firewall, pokud Windows 7, nebo 64bitové systémy, mohu doporučit Outpost Firewall, nebo Comodo Firewall.

Pokud je NOD32 crackovaný, tak ho nepoužívejte, protože cracky obvykle otevírají zadní vrátka systému a ty pak může využít hacker nebo jsou zavirované, případně nefunkční. To si už radši NOD32 kupte, nebo použijte nějaký antivir zdarma, například avast! Free, nebo Microsoft Security Essentials.

misak*
hodnocení

Dekuji,Srandu si z vas opravdu nedelam vazne mi to ubyva a omlouvam se za tu chybu ve slove ubyva,Zkusim to co ste mi poradila Pouzivam normalne Windows XP a ten Eset Mam crackovany tak ja ho teda smazu jak rikate a dam tam Avast nebo casem koupim Eset originalni,Dekuju za radu snad to nejak pujde

juldab*

REstarujte do nouzového režimu. Podle mne ti bude narusta složka system volume informatin ale třeba ne. Používáš total commander tak na C dej levej alt pravej shift a enter to ti ukáže velikost složek.

bena*

Já bych to viděl na kompltní reinstal.

Můžete ještě sem vložit log z HijackThisu, ten by mi mohl říct více.

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

misak*

ten pocitac je tak pomaly tedka ze to co ste tedka rekla by my trvalo pres 3 hodiny dyt aj sam net se pousti 15 minut (jako prohlizec) to nema cenu budu to preinstalovavat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]