Nejste přihlášen/a.
mam na notebooku windows xp,a chtěl by tam windows 7,který pry potřebuje ram minimalně 1024mb,na notebooku mám ramku 512mb,musím si rozšířit ramku,nebo mi bude fungovat na 512mb,díky za odpověd
Fungovat ti budou ale zapomen na Aero a další vychytávky
doplněno 22.04.11 17:29:popř zkus vlite ddworld.cz/...
S vlitem se dá upravovat i Windows7? Já myslel, že je jen na Visty.
Ale opatrně s těmito nástroji, jako je nLite a vLite! S těmi by měl pracovat pouze odborník, případně používat velmi dobrý a důkladný návod. S nLitem si můžete i systém krásně zničit a místo, aby byl výkonější a stabilnější, tak se stane opak!
No, pokud chcete Windows 7 Starter určený pro mininotebooky a netbooky, tak klidně můžete. Nezapomeňte, že budete muset zálohovat všechna data, protože z Windows XP na WIndows 7 upgradovat nelze.
Jinak 1 GB podle mého názoru Windows 7 nestačí. Doporučuji alespoň 2 GB.
Důležité je také volné místo na harddisku /alespoň 40 GB/, frekvence procesoru /alespoň 2,5GHz jednojádro nebo 2GHz dvoujádro/.
Minimální požadavky - to znamená, že systém pojede na této minimální konfiguraci. Ale Vy do počítače budete instalovat další programy, které musíte k tomu připočíst. Ty hodnoty nemám vycucané z prstu, ty mám ze zkušeností.
Já být Vámi, tak si tam hodím 1 GB RAM a nechám tam Windows XP s aktualizací Service Pack 3 a dalšími aktualizacemi a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.