Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém si wifi a mím mobilem. Problém je v tom že, když jsem dole v našem bytě a mám sílu signálu jen 1čárku na mobilu tak wifi jde v pořádku, ale když příjdu úplně k routeru- síla signálu je maximální a prostě mi ten internet v mobilu nic nedělá, nevíte čím to je? Jestli mi to tady v pokoji něco ruší nebo co?
V nastavení routeru samotném (dá se většinou měnit v několik akrocích) či změnit polohu té malé anténky vzadu.
Prolezl jsem ted manual ( americanas.com.br/... ale nikde jsem tam snizeni sily signalu nenasel. Mozna bych zkusil zmenit kanal (channel) na jiny. Je mozny, ze treba v okoli je jina wifi s kterou se to hada. Ale tenhle problem take slysim poprve...
No to tam asi těžko najdete.
Třeba konkrétně u nás je to celkem obsazený. Já si tady vysílám na 13. kanálu a jde mi to.
Zkuste třeba anténu sklopit nebo ji obložit něčím... Ale spider Vám řekne asi víc.
Jinak si nedovolím technickou poznámečku - zabezoečte si tu wifinu alespoň na WPA-PSK. WEP bylo dávno prolomeno a jeho prolomení není až zas tak těžké. WPA sice prolomeno taky bylo, ale je to těžší prolomit. Nejlepší je WPA2-PSK, ale nevím, jeslti Vám ho mobil podporuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.