Nejste přihlášen/a.
Mohli byste mi poradit jaké jsou nejdůležitější ovladače na PC?Tak určitě asi ovladač ke grafické kartě,zvukové a pokud možno televizní.Pro webkameru tiskárnu a jiné externí zažízení.Je ještě něco bez čeho bych se neobešel?
To záleží na tom, co všechno v PC máš nainstalované (skener, tiskárna, RAID drivery, AHCI drivery, tablet, síťová karta...) a spousta dalšího hardware. Mnoho věcí si systém dokáže nainstalovat sám. Zbytek se mu musí dodat pře instalační disky.
Jde mi spíš o to jaké jsou opravdu nejdůležitější ovladače.Co má tedka kazdý průmerný počítač.Skener a tiskárna jsou externí zařizení.Spíš mě zajímá co je interní.Mimochodem co je RAID drivery, AHCI drivery, tablet,?
Doporučila bych se podívat po prográmku Driver Genius Pro. Sám si projede počítač a najde všechny aktuální ovladače, které jsou potřeba.
Všechny drivery jsou důležité a ty nejdůležitější si operační systém instaluje sám. Bez nich by nenajel. Pro tvoji informaci si otevři správce zařízení a vše, co tam je má svůj ovladač. Zařízení bez ovladače buď nejede vůbec (síťová karta) nebo nějakém "safe" modu (je použit univerzální ovladač který má systém. Typicky grafická karta).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.