Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si zazálohovat a promazat poštu na seznamu, mám tam už spoustu e-mailů. Jde je třeba stáhnout do Outlook Expresu tak, aby zůstaly i na seznamu, kde bych jich pak část smazal? A co s odeslanou poštou? Jde ji nějak někam přenést? Jak se to dá nejlépe vyřešit? Díky.
Nejlepší řešení je nepoužívat webovou poštu ale jen Outlook.
Převedení do Outlooku bych udělal přeposláním vybraných zpráv ze Seznamu na mailovou adresu Outlooku.
No jo, to je sice pěkné, ale potřebuju mít přístup z různých PC z práce, z domova, od přítelkyně, z dalších míst a zdaleka ne vždy sebou tahám notebook. Seznam v tomhle vyhovuje, jen to chci trochu promazat a zazálohovat. Outlook nepotřebuju, nechci kvůli němu kupovat Office, Outlook Express bohatě stačí. Nebo je nějaký jiný e-mailový klient, kam by to šlo rozumně stáhnout?
Taky vám neříkám abyste Seznam rušil, jen radím, že nejjednodušší je to vyřešit vlastním poštovním klientem, například v XP a Vistě je takový klient součástí OS, nebo si stáhnete nějaký free např. zde
slunecnice.cz/...
Dporučují si založit gmai potom stáhnout vzdáleným přístupem tutopoštu do gmailu a podléze promazat na gmailu může klidně zůstat záloha
To je trochu z deště pod okap, další on-line klient, chci to mít zálohované nějak offline v PC. A navíc to neřeší stávající Odeslanou poštu ze seznamu. Nebo i tu gmail umí?
Napadlo mě na seznamu vytvořit složku Doručené2, do ní přesunout vše z Doručené a tím ji vyprázdnit. Potom přesunout všechno z Odeslané do Doručené (mělo by to jít), stáhnout to do Outlook Expresu a pak vše vrátit, Doručená2 do Doručená. Půjde to? Má s tím někdo zkušenost? Jde mi o to nekopírovat jednotlivé Odeslané maily přes CTRL+C a CTRL+V, ale nějak hromadně.
Nejlepší je si v Outlook Expressu vytvořit účet POP3.seznam.cz a v nastavění Účtu zaškrtnout Zachovat kopii zprávy na serveru /viz. obrázek dole/.
A nemůsíte si kvůli tomu zakládat další emailové účty a zvlášť na blbým Gmailu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.