Nejste přihlášen/a.
Tak jsem tu s dalším dotazem . Potřeboval bych vědět jak se dá vyrobit nějaká stránka v php. Potřebuji něco, co funguje v podstatě na principu MS Expression (ten už tu zmiňuju pořád...) akorát, že to ten kód nenapíše v html ale v php. Nebo jestli někdo bude mít čas a hodně dobrou náladu, a chtěl by udělat dobrý skutek a pomoct mi přidat php registraci, login a diskusi do html stránek...
Předem díky
Marek Buchtela
Fajn, kódů tu mam už staženejch dávno několik desítek na všechny tyhle doplňkový věci co potřebuju.. ALE.. já je potřebuju dát na tu stránku a podle toho lehce upravit :D a to je to, jak je na tu stránku dát.
Krom toho to řeší jenom ty jednotlivé funkce, ale kdybych chtěl celou stránku v php, dá se to nějak? ..
A napadlo mě: existuje nějaký redakční systém, na který se dá snadno vytvrořit vlastní design? Protože ty redakční systémy tohle vetšinou už mají vyřešené, takže bych si dal hl. stránku vlastní (ta je dost specifická)a na zbytek bych si prostě dal vlastní vzhled menu, header a pozadí, to úplně stačí.. Existuje nějaký takový redakční systém?
Předem díky
Řekl bych, že tohle řeší většina redakčních systémů. Dobrou zkušenost mám s joomlou. Má relativně jednoduchou instalaci a spoustu volitelných doplňků. Přihlášení uživatele a diskuse tam není problém.
Předělat půjde. Je spousta vzorových, tak se ti třeba podaří najít nějaký hodně podobný a ten potom lehce upravíš. Zkus si tu joomlu nainstalovat a uvidíš. Nebo se podívej na joomlaportal.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.