Nejste přihlášen/a.
dobrý den, právě stahuji 2 full HD filmy 1080p ( Titanic 12GB soubor MKV .mkv, a Social Network 25 GB soubor AVCHD .m2ts) ale nevím v čem je pak přehraju. Pujde to normálně ve windows media playeru? existují nějaké kodeky ke stažení? Mám ještě program CyberLink Power DVD 10 tak v tom by to mělo snad jít. Chtěl bych abych oba filmy přehrál ve stejném programu abych nemusel stahovat několik programů a pak v tom měl inec děkuji za odpovědi.
Ahoj
já bych použil přehrávač VLC videolan.org/...
Nepotřebuej instalovat žádné kodeky (vše má svoje a instaluje si je se svojí instalací)
Není systémově náročný a poradí si se vším - oproti Windows media playeru.
Vlc je plnou jeho náhradou - a je zadarmo
Tak to už vás ve finále vyjde na stejno, zda-li si do Windows Media Playeru doinstalujete kodeky, nebo si nainstalujete další přehrávač, který ty kodeky má obsažené. Podle mého názoru je zbytečné mít více přehrávačů, když v systému je vestavěný přehrávač, který stačí pouze o chybějící kodeky obohatit.
to zdaleka není pravda ful hd je docela harwarové náročné a tak se každý ušetřený procento pozná.Já ač nesjem vůbec zastáncem VLC bych hlasoval pro tento přehrávač. A když už jsme u toho pro přerávání se nepoužívají kodeky ale fitry. Kodek od slov koder dekoder se používa pro kodování.
Taky pravda, i když VLC je dost načančaný poslední dobou, já používám přehrávač co je u toho k-lite codec packu a VLC mám pro nouzové případy nebo třeba když chci sledovat něco ještě, než se to celé dostáhne, v tom se mi obzvlášť osvědčil. Ale jinak úplně striktně řečeno, VLC ani Media Player Classic nejsou plnou náhradou za WMP. Ale tak mně osobně slouží přehrávač k přehrávání a toť vše, na hudbu mám samozřejmě winamp a tam se pak hodí si i vytvořit playlisty nebo dát oblíbené rádio do záložek, ale u videa...
Teď dneska dopoledne jsem si stahoval novou verzi k-lite codec packu MEGA a v nastavení byla jedna položka i m2ts, takže to je podle mě sázka na jistotu. Alespoň já jsem si tyhle kodeky oblíbil už dávno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.