60G soubor? Jak jste k němu přišel? Není to nějaký systémový soubor?
bena*
Systémový soubor takhle velký být nemůže. Já si myslím, že je to buď nějaký balík zálohy nebo je to virtuální harddisk.
lui*
Aha, on virt.HD není systémový soubor. Člověk se holt furt učí. Ale joóó. Já jsem to tak nazval(a netrvám na tom), protože jsem si všiml,že má většinou nastaveny atributy souboru SH.
Může to bejt nějakej film Bluray . Normálně to musí jít , zkuste to jako admin . Nebo si na chvíli změnte nastavení koše ve vlastnostech , dejte nepoužívat koš (soubory ihned mazat) ale pak si to dejte zase jak to bylo.
Jo, tyhle problemy s DOSkou nebyli, tam si moh clovek delat co chtel on a ne si nechat diktovat od Windows, to je samy tohle smis, tohle nesmis a ty ty, to se nedela
los*
No tyhle problemy v DOSu opravdu nebyly, protože DOS pracoval s FAT32 takže max. 4GB soubor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.