Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dotaz (opět) ohledně tvorby webových stránek. Mám stránky rozdělané v html, pomocí programu MS Expression. Ale napadlo mě, že bych tam chtěl přidat možnost registrace a přihlašování. To pokud vím, ale jde jen pomocí php. Jak mám ale dát tyto php funkce na html stránku? Napadlo mě, že by mohl být na stránce odkaz, který povede na další stránku, která už bude v php a tam bude to přihlášení, a na konci skriptu bude přesmrování zpět. V takovém případě ale asi nebude přihlášení fungovat, prostě nevím, co se stane dál.. Neporadil by někdo? Nejlepší možnost je asi přímo skript na registraci+login a návod jak ho tam zakomponovat, ale budu rád za každou pomoc.
Předem díky
Marek Buchtela
Můžeš mít kombinaci PHP i HTML, není s tím problém. PHP ti ale musí podporovat webhostingový server kde máš svoje stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.