Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype, rádio i online hry jdou, prohlížeče ne

Od: dawidececk® odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chci se zeptat čím to je, že na Skypu jsem online, přez Winamp poslouchám internet. rádio a hraju online hry, a přesto mi nejde např. Opera, Mozzila, ani ve Skypu Facebook (jen samotný Skype jde). PC jsem Avastem testoval kompletním testem po restartu i při chodu, tak už nevím :(

Jen občas, možná jsem teď stihnul právě tu chvilku. Doma mám wi-fi, která jde bez problému, pokud jsem mamce správně rozuměl. V Outlooku stahovala maily v pohodě :)

Díky, rád cokoliv upřesním, vyfotím atp.. :)

doplněno 18.04.11 10:03:

Možná bych měl uvést OS, Win7 :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste zkontrolovat nastavení firewallu, zda-li internetové prohlížeče mají přístup na internet a zda-li port 80 je zabezpečen /ale ne zakázán/.

Jinak zkuste spustit nějaký internetový prohlížeč /třeba Inetrent Explorer 9/ a zadat tam seznam.cz/...

Pokud ani HTTPS to neotevře, budeme hledat problém dál.

Pokud používáte antivirový program avast! verze 4.6 a vyšší, zkontrolujte také, zda-li webový štít má povolenou komunikaci. To vše zjistíte v nastavení firewallu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]