Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zrušit zobrazování aktualizací?

Od: patronka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, po otevření okna "přidat nebo odebrat programy" se v seznamu ty programy docela špatně hledají, protože nejméně 200 položek je soupis všech možných aktualizací ( NET Framework, Microsoft vizual, IE 8 aktualitace, softwar.aktualizace, zabezpečení..). Lze to nastavit tak, aby se tam zobrazovaly jen programy, nebo aby se to rozdělilo do dvou nezávislých oken? Jestli mi PC ještě pár let vydrží, tak už se v tom nenajde vůbec nic - tohle je jen za poslední rok. Daly by se ty momentálně zobrazované nějak odstranit? U některých je i velikost v MB, někde jen datum. Děkuji. Patronka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Viz. obrázek.

doplněno 17.04.11 09:42:

Jinak doporučuji programy, co nepoužíváte, tak je odinstalujte. Pokud na počítači máte nějaký Toolbar, tak ten taky odinstalujte. Toolbar je nástrojová lišta prto internetový prohlížeč. Jen ho zdržuje a zatěžuje a prakticky je k ničemu.

Lze zrušit zobrazování aktualizací?
patronka*
hodnocení

Hotovo. Dva toolbary jsem odinstalovala, ale dva ponechala - předpokládám, že mi do anglicky psaných programů vnesou aspoň náznak češtiny a tedy i srozumitelnosti. Jsou to Toolbary pro My Play City a Skype. Jinak tam mám různé programy o nichž nemám ani ponětí, ale nic nového od té doby co jsi mi v PC udělal pořádek. Ještě drobnost - když spustím C Cleaner, odstraní se mi všechnny ikony pod čarou v nabídce START. Jak to zruším? Děkuji a přeji krásný den. Patronka

bena*

Patronko, Vy pak ten Internet Explorer máte pomalejší a je méně stabilní. Já bych je odinstaloval. Pokud se chcete učit angličtinu používáním programů, tak si v programech raději nastavte anglický jazyk. Skype toolbar bych s přimhouřenými oči a odřenými uši zkousl.

Co se týká CCleaneru, tak spustit program a odznačit User Assist Histroy v kategorii Pokročilé. A doporučuji i odznačit Vyčistit volné místo. To mít zaškrtlé jen tak jednou za měsíc/čtvrt roku, když budete dělat důkladnější úklid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]