Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nainstalovat aktualizace win7

Od: joshua* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, už asi týden mě trápí aktualizace pc (Win7). Windows update mi nabídl Microsoft .NET Framework 4 KB2446708. Jakmile to ale spustím tak mi to napíše že Některé aktualizace nebyly nainstalovány. Je to chyba Kod 641 a došlo k neznámé chybě. Není to ale poprvé, už přes 2 měsíce nemůžu nainstalovat aktualizaci nVidia (tam je chyba kod 80070103). Win 7 mám legální, nevíte co s tím?Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste ty aktualizace stáhnout z www.microsoft.com a nainstalovat ručně. Případně použijte nějaký internetový vyhledávač /Bing.cz, Seznam.cz, nebo jiný/ a aktualizace najděte jinde.

joshua*
hodnocení

Aktualizace nvidia se nainstalovala. Ale ten .Net framework 4 furt nic..zkoušel jsem to i z toho netu ale pořád nic

Nejde nainstalovat aktualizace win7
des*

No a proč ti to tak vadí,podle mne pokud nejsi expert na programátorství tak je ti stejně na O. microsoft.com/...

joshua*
hodnocení

Vadí mi to protože kdykoliv zapnu počítač, naskočí mi tabulka že mám nainstalovat tuto aktualizaci...a ani tahle nejde nainstalovat.

des*

Vypni tedy úplně w update a je to.Potom si je zapneš jednou za měsíc,stahneš co půjde,a zase vypneš.Ono se zase tolik neděje když se to vypne.Potom je comp plný krávovin a na své programy chybí místo.

bena*

des: Vaše medvědí rady jsou kolikrát na hranici. Vypnout Windows Update je snad ten největší hazard. Vypnout Windows Update, resp. Automatické aktualizace může akorát člověk, který si to bdue hlídat, lae pochybuju, že běžný člověk by každou druhou středu v měsící nebo kdy to vycházejí aktualizace by koukal do Windows Updatu.

Co se týká NET. Frameworku, tak dneska bohatě postačí 2.0, případně 3.5.

Jošuo, z obrázku bohužel nepřečtu text chyby, ale co jsem zkoušel luštit, tak vypadá, že Windows Installer je pozastavený nebo co.

Zkuste se podívat do Nástrojů pro správu, zda-li běží služba Windows Installer /instalační služba Windows/, kdyžtak zvolte Automaticky spouštět.

joshua*
hodnocení

díky moc :) služba byla vypnutá, aktualizace se už nainstalovala..*hej**tanec*

des*

Pro bena.Buď tak laskav a nekomentuj mé rady,já jsem tě o ně neprosil.Starej se laskavě osvoje.Dík.

sinner

Rešil jsem neco podobného s Xp ted mam 7prof.64.Tady je link kde to řeší. Když to nepomůže tak zkusíme tu verzi na XP

translate.google.cz/...

sinner
sinner

Tady je co mi šlo na XP

Pro další postup v řešení případu bude potřeba provést tyto kroky:
1. Spusťte nástroj FixIT, který je k dispozici zde:. support.microsoft.com/...
2. Znovu zkuste instalaci aktualizací
3. Pokud instalace selže pokračujte krokem 4
4. Stáhněte .Net Cleanup Utility z tohoto odakzu:
blogs.msdn.com/...
5. Použijte Cleanup Tool a odinstalujte .Net Framework 1.0, 1.1, 2.0. 3.0 a 3.5 ( cleanup tool Vám nedovolí odinstalovat .NET Framework 2.0 na Vistě a výš protože to je součástí systému.)
6. Restartujte počítač
7. Stáhněte následující komponenty
* .Net Framework 3.5 SP1 (toto nainstaluje zaroven.Net Framework 2.0 SP2 a 3.0 SP2)
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1
.Net Framework 3.5 SP1:
microsoft.com/...
.Net Framework 1.1 :
microsoft.com/...
.Net Framework 1.1 SP1 :
microsoft.com/...
8. Instalujte stažené soubory v tomto pořadí!:
* .Net Framework 3.5 SP1
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1
9. Restartujte počítač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]