Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox profil nelze nalézt

Od: skrob*

Cesta k profilu je jasná, ale nemám nikde "data aplikací" a nemůžu pokračovat.Profil existuje, když vytvořím jiný a spustím, je celý prohlížeč jiný a pokud se vrátím je opět vše při starém, ten co chci ale nemohu zálohovat, protože ho nenajdu.Fakt už nevím, kde by mohl být a nenajde ho ani vyhledávání v souborech.Díky za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Dělá mi to také,Vzdal jsem to ,ptal jsem se i na jejich poradně-nevijó.Asi to dělá antivir,nebo čistič.

skrob*
hodnocení

Udělal jsem toto %APPDATA%MozillaFirefoxProfiles, dal to do hledat a nějaký profil jsem našel, ale ten co hledám mám pojmenovaný, možná to bude on a nepřejmenoval se, zkusím, uvidím, napíšu.

skrob*
hodnocení

Takže při postupu, který jsem popsal to ukáže ten profil komplet.Pokud se ten příkaz dá do spustit, ukáže soubor, kdy je vše uvnitř, ten jsem zkopíroval a uložil, mám tedy co jsem chtěl.Teď ho zkusím nacpat do jiného Firefixu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]