Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIMS 2 PETS

Od: miax odpovědí: 3 změna:
stáhla jsem si z netu Sims2 Pets, spustila imstalaci, po nějaké době to po mě chce CD/DVD 2, jenže nic takového nemám, ani přes Daemnona tam nejde dát, jak dokončit instalaci?Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pokud sis to stáhla jako "obraz disku" a jsi si JISTÁ, že to máš stáhnuté OPRAVDU celé pak to zkus na ty cédéčka vypálit. Pokud neřekneš, v jakém tvaru to máš stáhnuté, těžko se na to odpovídá. A jestliže to máš celé, pak se ti tam po vypálení, nebo i po rozbalení Daemonem měla ojevit složka, která by se měla jmenovat CD2 (Používám Power ISO, ale myslím, že Daemon funguje stejně). Popiš, jak a co instaluješ, jinak tady tu otázku můžeš opakovat až do bezvědomí a dost pochybuju, že ti někdo řekne něco jiného, než já.
Hodně zdaru

hodnocení

0x
A máš správný crack? :)

hodnocení

0x
Sims2 Pets je pouze datadisk k originální hře Sims2. Pravděpodobně tedy hra požaduje druhé CD ze Sims2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]