Nejste přihlášen/a.
dobrý den jsem začátečník a potřebuji poradit...chtěl bych si objednat součástky z alfacomputer.cz ale nevím jestli budou kompatibilní...zákl. deska - MSI K9N6PGM2 - V2, Procesor - AMD Athlon ll X2 250 rev. C3, grafická karta - Gainward Geforce 210 512 MB DDR2 1268, Paměti - Kingston 1GB 667 MHz...děkuji moc mi to pomůže
Tak tak jak píše Spider Ty ramky bych vzal více ,co jsem se díval tva deska jede max na 8Gb 667/800Mhz.
Snad bych asi zvolil i o neco rychlejší GK, alza.cz/...
Ale asi máš důvod hledat v těchto cenách
je tam napsáno 300W, nebude vadit když budu mít 350W? a jaké hry bych na tom mohl rozjet? jinak moc všem děkuju za odpovědi
300W je minimální požadavek, takže když budeš mít silnější zdroj nic se neděje. Akorát zdroj bude mít rezervu...
doplněno 17.04.11 13:18:A co se týká her, tak GK kterou uvádíš
Gainward GeForce /...)nebude žádný zázrak a pokud to chceš na nějaké hry tak bych šel do něčeho výkonějšího, jinak to jsou podle mě vyhozené peníze a pak hodně nadávek že je to k ničemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.