Nejste přihlášen/a.
dobrý den jsem začátečník a potřebuji poradit...chtěl bych si objednat součástky z alfacomputer.cz ale nevím jestli budou kompatibilní...zákl. deska - MSI K9N6PGM2 - V2, Procesor - AMD Athlon ll X2 250 rev. C3, grafická karta - Gainward Geforce 210 512 MB DDR2 1268, Paměti - Kingston 1GB 667 MHz...děkuji moc mi to pomůže
Tak tak jak píše Spider Ty ramky bych vzal více ,co jsem se díval tva deska jede max na 8Gb 667/800Mhz.
Snad bych asi zvolil i o neco rychlejší GK, alza.cz/...
Ale asi máš důvod hledat v těchto cenách
je tam napsáno 300W, nebude vadit když budu mít 350W? a jaké hry bych na tom mohl rozjet? jinak moc všem děkuju za odpovědi ![]()
300W je minimální požadavek, takže když budeš mít silnější zdroj nic se neděje. Akorát zdroj bude mít rezervu...
doplněno 17.04.11 13:18:A co se týká her, tak GK kterou uvádíš
Gainward GeForce /...)nebude žádný zázrak a pokud to chceš na nějaké hry tak bych šel do něčeho výkonějšího, jinak to jsou podle mě vyhozené peníze a pak hodně nadávek že je to k ničemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.