Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hamachi problem

Od: overkill* odpovědí: 2 změna:

Zdravím vás.. máme s bratrancem oba dva hamachi 1.0.2.5 a on má internet od UPC a já od Metronet(wifi) hamachi nám šlo tak že bratranec odemě získávál ping a tak sme hráli minecraft.. já od něj ping neměl ve hře se to neprojevovalo... hamachi bylo v síti jako domácí sít... a od včerejšího dne hamachi skočilo v síti z domácí sítě na veřejnou neznámou... tak sme s bratrancem zkoušeli to přehodit zpátky na domací ale nejde to.. je to ztmavené a nejde na to kliknout a už si nevíme rady.. nemůžeme hrát... nevíte někdo co s tím? a nevíte proč nejde hamachi na wifi internetu? jako že nepříjímám o něj ping? předem děkuji za info

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přeinstaluj Hamachi. Nějak se vám podělalo to síťové připojení. Přeinstalací se znova nakonfiguruje. Teda mělo by. U mě to tak normálně funguje.

overkill*
hodnocení

Reinstall nic nevyřešil.. furt se to ukazuje stejně.. jako neznámá sít... vůbec nevím co s tím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]