Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS expression - umístění stránky na střed

Od: marek119977* odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Mám dotaz ohledně vytváření stránek v MS Expression. Právě si v tom programu jedny vytvářím, ale má to háček. Tu stránku to vždy roztáhne přes celý monitor, já bych potřeeboval aby byla jen klasicky na středu stránky, a vlevo i v pravo prostě barva, nějaké pozadí.. Takhle totiž absolutně nejde poznat kde ta stránka začíná a kde končí, protože obsah jsem tomu přizpůsobil, ale pozadí je jednobarevné, takže to dopadá tak, že v levém horním rohu je obsah stránky a zbytek obrazovky je pozadí.. Našel jsem na googlu několik návodů jak to vyřešit, ale buď nefungovaly, nebo jsem je nepochopil..

Předem díky za jakoukoliv pomoc

Marek Buchtela

MS expression - umístění stránky na střed

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x

Zdravim,

musis stranku ohranicit dat ji jasny rozmery ktere ma vyuzivat, v programu MS expression jsem nikdy webove stranky nedelal. Pisu si kody sam v PSPad ale pokud nerozumis HTML ci PHP a CSS doporucuji nejlepe program Dreamweaver ale i tam potrebujes minimalni znalosti bez tech se neobejdes asi nikde. Pokud by sis nevedel rady a mel zajem jsem programator a za mensi poplatek ti jednoduche stranky napisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]