Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dotaz ohledně vytváření stránek v MS Expression. Právě si v tom programu jedny vytvářím, ale má to háček. Tu stránku to vždy roztáhne přes celý monitor, já bych potřeeboval aby byla jen klasicky na středu stránky, a vlevo i v pravo prostě barva, nějaké pozadí.. Takhle totiž absolutně nejde poznat kde ta stránka začíná a kde končí, protože obsah jsem tomu přizpůsobil, ale pozadí je jednobarevné, takže to dopadá tak, že v levém horním rohu je obsah stránky a zbytek obrazovky je pozadí.. Našel jsem na googlu několik návodů jak to vyřešit, ale buď nefungovaly, nebo jsem je nepochopil..
Předem díky za jakoukoliv pomoc
Marek Buchtela
Zdravim,
musis stranku ohranicit dat ji jasny rozmery ktere ma vyuzivat, v programu MS expression jsem nikdy webove stranky nedelal. Pisu si kody sam v PSPad ale pokud nerozumis HTML ci PHP a CSS doporucuji nejlepe program Dreamweaver ale i tam potrebujes minimalni znalosti bez tech se neobejdes asi nikde. Pokud by sis nevedel rady a mel zajem jsem programator a za mensi poplatek ti jednoduche stranky napisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.