Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne mi procesor

Od: expertical odpovědí: 2 změna:

Mam takovy problem ktereho jsem si vsiml uz driv, kdyz hraju jednu ze dvou her, MAFIA II a Assasins Creed 2 tak se mi zacinam pocitac nehorazne sekat , mam notebook asi 3 mesice, mašina ma procesor intel core i5 2,4 GHz, pamet 4GB a NVIDIA® GeForce® 335M 1GB, kdyz jsem kontroloval hladinu teploty jednotlivych hardweru tak nebyla nijak kriticka, ale kdyz zkontroluju vyuziti procesoru pri sekani vyuziva podstate celou cast, tohle mi driv nedelalo a tak chtel poprosit o nejakou radu, jeste pripominka obedve hry mam maximalne na stredni detaily

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nezaměstnávají počítač ještě jiné procesy (např. běžící na pozadí)? Zkoušel jsi počítač vyčistit, defragmentovat HDD?

expertical
hodnocení

vypinal jsem i pomoci spustit config ale nemam tam nic pametove ani nijak narocne, zkusim se jeste kouknout ale nwm, premyslim ze to hodim na servis, meli by me to snad vzit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]