Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocení MSI

Od: skrob® odpovědí: 6 změna:

Můžu požádat o krátké hodnocení značky MSI. 0 - 10 vůči jiným značkám, uvažovat o koupi nebo ignorovat.Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zakladni desky, graficke karty, notebooky, atd atd.

Trochu konkretnosti by dozajista neuskodilo.

doplněno 15.04.11 16:17:

Nejde mi o to, rozebirat jednotlive komponenty, ale o to, ze MSI vyrabi spoustu ruzne elektroniky. Od motherboardu az po kompletni pocitace. Jak mi tady mame vedet, o co presne Ti od MSI jde, kdyz nam to nesdelis?

Samozrejme, ze se muzeme domyslet, ze o laptop, ale myslet znamena hovno vedet.

hodnocení

Jasně, že se to dá rozebírat ze všech stran, ale stačí mi pouze odpověď typu...je lepší než, je horší než a myslím celkový pohled.Př.

preferuji dell a to bych si nekoupil.Díky

huhu

Takto to posuzovat nemůžeš...ale MSI patří mezi ty lepší značky pokud jsi chtěl slyšet tohle...

No ja ám MSI PR600 notebook od 2007 a šľape bez problémov. Asi všetko záleží ako sa Ti vydarí kúpiť ale odporučujem pri kúpe drahšieho tovaru vsadiť na kvalitnú značku a čo poskytuje aj kvalitný servis či v záruke alebo pozaručný servis

noname*
hodnocení

0x

tak právě notebooky MSI nepatří zrovna ke kvalitním, ale grafiky a MB mužu doporučit. Takže prostě nejlepší bude když napíšeš o jaký HW ti jde

lidoop
hodnocení

0x

Od MSI jsem koupil v roce 2004 mp3 prehravac. Splnil ocekavani, nenadchl neurazil. Jednalo se o levne zarizeni ale slouzilo dobre a nebyt na dnesni pomery male pametove kapacity slouzilo by dodnes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]