Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivovat systém Windows

Od: cronaldo* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
Mám takový problém. Přeinstaloval jsem jsi Windows. Vše jsem smazal, naformátoval nový disk a nainstaloval. Chtělo to po mě Indifikátor pravosti, ten jsem opsal z bedny ( je na ni nalepený štítek s ním) Ovšem teď jsem v přihlašovacím okně do účtu a nechce mě to pustit bez aktivace systému Windows. Jsou tu možnosti aktivace přes internet ( což mém případě není možné) A přes telefon, což se asi nedovolám, nějaké rady prosím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Telefonní číslo na Aktivační linku je : 800 100 074

Je to zdarma a určitě se dovoláš ;)

cronaldo*
hodnocení

A myslíte, že se dovolám i teď?

Já myslel, že se XP nepodporují..

Aktivace Windows XP je stále možná a na druhé straně je beztak automat, takže tomu je jedno, že je večer.

cronaldo*
hodnocení

Dobrá a máte s tím nějaké zkušenosti?

Jenom pozitivní. Volal jsem tam už mockrát. Děláš z toho zbytečně problém a on tu žádný není. Co si máš nachystat je popsáno hezky v tomto článku:

zlegalizuj.cz/...

cronaldo*
hodnocení

Dobrá, zavolám zachvíli, Děkuji moc.

wazi*
hodnocení

0x
Windows se musi po nove instalaci aktivovavat, aby se overilo, ze pouzivate legalni licenci. Po telofonu to jde, zkusil sem to a je to bezproblemovy, pac jednate s automatem. Zkuste volat v jinou dobu. Jina legalni cesta snad ani neni. Mel jste si pred formatem zalohovat licencni soubor. Jinak zkuste ten net - pichnete do PC bluetooth donle a dohokejte se s nekym, kdo ma na mobilu data nonstop a na tu chvilku se pripojte. Vzhledem k tomu, ze pisete sem tak pristup k netu mate a tak si v danym miste pripojte svoje PC. Jinak existujou i nelegalni cesty, ale ty popisovat nebudu.
juldab*

Pokud byly win aktivní tak se nechá aktivace zazálohovat a po reinctalaci obnovit. Samořejmě existují různé cracky. Osobně si myslím že je to uplně zbytečny.Na lince je aoutomat a ten dokonce povolí i vícenásobnou aktivaci. Omylem se mi to v jednom podniku povedlo a v poho.

doplněno 14.04.11 22:24:

Jo a abys mohl aktivovat přez internet vrat datum do roku 2007 aktivuj a pak hoz nova nastav

wazi*
Presne tak - pokud jde o OEM a vymeni se treba jen HDD tak neni treba reaktivace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]