Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám takový problém. Přeinstaloval jsem jsi Windows. Vše jsem smazal, naformátoval nový disk a nainstaloval. Chtělo to po mě Indifikátor pravosti, ten jsem opsal z bedny ( je na ni nalepený štítek s ním) Ovšem teď jsem v přihlašovacím okně do účtu a nechce mě to pustit bez aktivace systému Windows. Jsou tu možnosti aktivace přes internet ( což mém případě není možné) A přes telefon, což se asi nedovolám, nějaké rady prosím?
Pokud byly win aktivní tak se nechá aktivace zazálohovat a po reinctalaci obnovit. Samořejmě existují různé cracky. Osobně si myslím že je to uplně zbytečny.Na lince je aoutomat a ten dokonce povolí i vícenásobnou aktivaci. Omylem se mi to v jednom podniku povedlo a v poho.
doplněno 14.04.11 22:24:Jo a abys mohl aktivovat přez internet vrat datum do roku 2007 aktivuj a pak hoz nova nastav
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.