Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuning starého pc

Od: ac odpovědí: 3 změna:

Potřebuji poradit s tuningem pc ale nevím co si mám koupit aby to bylo kompatibilní...moje pc = Grafická katra-Nvidia Geforce4 MX 440 with AGP8X, Procesor-AMD Athlon XP 2100+, Zakl. deska-ECS L7S7A2...děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kup si už celej komp novej a tohle pošli do křemíkovýho nebe. S tím nemá cenu nic moc dělat.

bena*
hodnocení

0x

Bylo by lepší koupit už nový počítač a nebo novou základní desku, k ní kompatibilní procesor a k ní kompatibilní paměti RAM. Pokud deska nebude mít grafikou kartu vestavěnou, tak koupit i tu novou.

Jinak pokud trváte na této desce, tak si kupte lepší grafickou kartu do slotu AGP, procesor lehce přetaktujte a dokupte výkonější DDR400 paměti, aby Vám to dalo alespoň 1GB nebo 2 GB.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Myslíš, že má cenu tohle tunit? Já se domnívám že ne. Koupil bych nový. (Vím o čem mluvím, mám něco podobného :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]