Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divne sekani Pc a ke hre neco

Od: misak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mam problem s pocitacem,Zacne se nejak divne sekat treba po tom co hraju 10 minut hru tak se zacne 10 minut sekat a pak to jede zase normal a tak to strida,dela to u vsech her i treba u her na superhrach,chvilu to jede normal a chvilu se to laguje,Nevi pls nekdo co s tim?

Druha vec,Mam celkem slabej pc ale neco to rozjede,muzete mi poradit nejaky hry co nezabiraj moc(tak do 400mb) ale dokazou zabavit?Mam totiz celkem pomalej internet takze pokud to bude mit 1,5GB tak to asi fakt nestahnu,Nejradsi mam strategie a Rpg Bojovky a hry kde se kouzli atd ale uz nevim co hrat muzete mi neco doporucit?

Diki predem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

2x

Čistil jste někdy PC skříň od prachu? včetně chladiču na procesoru? :) Projeďte pak Pc antivirákem a CCleanerem...

bena*

Ještě bych zajixxxe doplnil, projet nejen aktualizovaným antivirovým program a CCleanerem /registry i disk/, ale i defragmentovat disk /například pomocí Defragler/ a také zkontrolovat počítač antispywarovým programem /například SUPERAntispyware, nebo Ad-Aware, nebo Spyware Terminator, nebo Spybot Search&Destroy, nebo jiným/.

Ale já bych hledal řešení jinde, a to u toho internetového připojení. Pokud máte pomalé internetové připojení, tak dá rozum, že nebudu hrát online hry nebo sledovat videa ve střední nebo vyšší kvalitě.

Pokud chcete zrychlit stahování, doporučil bych Download Accelerator Plus, ale pozor při instalaci /viz. obrázky níže/

Divne sekani Pc a ke hre neco
misak*
hodnocení

dekuju cleanerem a antivirovim programem a defragmentaci to provadim casto a zkusim ten Accelerator Plus pak dam vedet dekuuju

hodnocení

0x

Druhou otázkou sis odpověděl na první.

U druhé otázky tě upozorňuji, že na warez ke kterému směřuješ, ti tady nikdo odkaz dávat nebude.

doporučuji zkusit i jiné činnosti než hraní her ;)

misak*
hodnocení

to je blbost!kdybych mel tak slabej Pc tak by se mi to nesekalo chvilu a pak to samo jelo tam je problem v necim jinym kolikrat rozdeju i hry s celkem dobrou grafikou atd,To by prece nejelo 15 minut dobre a pak by se to zacalo 10 minut sekat a pak to jede zase dobre to je blbost musi to byt v necem jinem

doplněno 14.04.11 17:24:

a ja nechci aby mi tu dali odkazy na hry kde se daji stahnout nebo neco,chci jen jmeno te hry,ale jestli si tu hru pak koupim nebo neco jinyho to uz je moje vec :)

A proč by ne? Třeba ramka se ti nezaseká hned, ale po chvilce to začne používat virtuální... Krom toho jsi psal jak o pc tak netu. Myslíš, že rychlost netu nemá vliv na hry z netu?

Nechceš odkazy? Nu promiň, ale naivní nejsem, když jsi hned zdůrazňoval co dokážeš stáhnou a co ne... Ale ve svém zájmu v tom nepitvej ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]