Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Html kód - odpočet času

Od: marek119977* odpovědí: 4 změna:

Zdravím :) . Sháním nějaký html kód který by zvládl když mu zadám nějaké datum a čas do něj odpočítávat, tnz. zobrazovat kolik dnů, hodin atd. zbývá.. Našel jsem spoustu kódů, ale všechny jsou trošku něco jiného než potřebuji, a nebo se těžko upravují.. já potřebuju aby v něm prostě někde byl řádek do kterýho jenom napíšu do kdy má počítat, a dám enter :D .

Snad něco takového existuje

Předem díky, Marek Buchtela

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marek119977*
hodnocení

Tak kód už mi někdo poslal, ale mám s ním další problém.. Potřebuju přenastavit barvu pozadí toho výstupu, je to bílý a to se na celooranžovou stránku vyloženě hodí.. Neví někdo jak? Část toho kódu v který je výstup je tady:
polonium*

color: #1e90ff; ten 6ti mistny kod zmen na pozadovanou barvu :)

btw ten script na odpočet času by mě taky zajímal poslal by jsi mi ho?

hrasekj [at] gmail [dot] com

marek119977*
hodnocení

kód ti klidně pošlu, ale takhle se to pozadí nemění.. to jsem zkoušel, mění se tím barva písma.. tak fakt nevím, zkusím asi napsat přímo autorovi

balintomas
A co zkusit přidat "background-color" , tedy pokud je to ještě aktuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]