Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnou hru the sims2

Od: lucielucie* odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Můžete mi někdo prosím poradit, kde stáhnu hru the sims 2? Pokud možno, abych si tím nezavirovala celý počítač. Jestli se to dá stáhnout najednou, nebo je to na ty 4 části (4 cd) Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

Bohužel neporadím, přečti si prosím pravidla poradny.

viz.

- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

hodnocení

0x

LucieLucie, kdyby jsi se raději věnovala učení. A hru si můžeš přát třeba k narozeninám či svátku.

lucielucie*
hodnocení

Já tu hru už mám pár let i s doplnkama (univerzita, roční období, ... ) Ale ted ám mininotebook, kam ty cd asi nestrčim! proto to chci stahovat.

Pokud to na to vůbec rozjedeš, tak se dá připojit externí CD mechanika a z ní to nainstalovat. Další variantou je udělat tzv. obrazy disků a ty nahrát na pevný disk a z nich to poté nainstalovat.

bena*

Tak z těch CD si to překopírujte třeba na větší USB Flash disk nebo na přenosný harddisk, příapdně si to od někoho půjčte.

A nebo ty hry z kopírujte do složek, udělejte si z nich archiv ZIP a nahrajte na Uloz.to, odkud to z notebooku stáhnete.

Případně můžete si od někoho půjčit USB CD-ROMku.

zajixxx*
hodnocení

0x

Nebo pomocí síťového kabelu překopírovat Z PC do NTB ( lan kabel...)

xxx*

U originální hry tento postup nebude, tak jednoduše fungovat ;) Jak bylo psáno nahoře nejjednodušší je externí mechanika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]