Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Flash pořád padá

Od: morena* odpovědí: 3 změna:

Mám další prosbičku...prosím prosím pomožte, už si nevím rady. Stále mi u spuštění nějaké určité stránky hlásí že: Zásuvný modul Adobe Flash spadl. Mám to vyzkoušeno i na jiných prohlížečích. Starý Adobe jsem odinstalovala a stáhla nový, dokonce jsem zkusila i starou verzi Firefoxu, kde všechno běželo, mám zakázanou hardware akceleraci, odzkoušeno i nespouštět flash v plugin-containeru, prostě nic nefunguje.
Prošla jsem už snad 30 diskuzí kde se toto probírá a je zajímavé, že to nikdo ještě pořádně nevyřešil. Nechápu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Padá celý prohlížeč nebo spadne jen flash? Co používáte za operační systém?

morena*
hodnocení

Mám Windows XP a padá to jak kdy, někdy jen flash někdy i celý prohlížeč. Vyzkoušela jsem to na Firefoxu, Exploreru i na Googlu *nevi*

bena*
hodnocení

0x

Je Adobe Flash Player pro Internet Explorer a pro ostatní prohlížeče. Jak to je s Internetem Explorerem? Jinak se tu již vojtahavel ptal - jaký máte opreační systém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]