Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s tiskem

Od: ondra* odpovědí: 4 změna:
Mam tiskarnu hp deskjet 3600,a pri tisku mi ukazatel stavu inkoustu porad ukazuje ze mam prazdnou cartridge.Pritom sem ji nedavno nechal doplnit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Záleží na tom, zda v originální náplni je zabudován čip, který pak komunikuje se zařízením a právě tím se pak zobrazuje, zda je cartridge plná, nebo kolik náplně ještě zbývá. Pokud jsi cartridge nechal jen doplnit bez obnovení čipu, tak ti to bude hlásit prázdnou náplň i přesto, že je plná. V tom případě si toho nevšímej. Pouze je nebezpečí, že nebudeš mít přehled, kdy už ti v tiskárně bude docházet náplň. Tiskárny Canon mají čipy u náplní na 100%. Jsou až ale takoví šikulové, že při plnění cartridge dokáží čip z originálky předělat a pak i náplň fachčí tak jako originál - tj. s hlášením stavu cartidge.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No a to je přesně ten problém...teď buď budeš bez informace o náplni a nebo na internetu jde občas i najít postup jak to zresetovat (např přelepit 2 určité kontakty,dát do tiskačky,zapnout,vypnout a tak podobně). Pokud sem dáš fotku cartridge z té strany jak jsou kontakty tak ti zkusim najít ten postup co mi dal doplňovač,ale bohužel ne na moji tiskačku :( na svou jsem to nenaše,ale fakt to ničemu neva
ondra*
hodnocení

Cau nemam digitalni fotak,ale je to typ k hp deskjet 3600, hp c8727a
Jak řikám ničemu by to nemělo vadit...ale nicméně zkus tohle:
Problem s tiskem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]