Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout z filmovy.stream.cz

Od: honzat® odpovědí: 7 změna:

Jak si stáhnout filmové ukázky z filmovy.stream.cz? Například: filmovy.stream.cz/... Dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Stáhnědete si prohlížeč mozilla firefox a doinstalijte si doplňek DownloadHelper... posléze cokoliv a odkudkoliv :)

hodnocení

A jiný způsob? Používám explorer.

naihonn*

Jen jsem tam zkusmo zašel a zdá se, že to bude jedna ze stránek, kde to jednoduše nepůjde. Což zrovna v tomhle případě nechápu, když jde jen o ukázky. Každopádně DownloadHelper je slepá ulička, to jsem ověřil.

zajixxx*

tak to se mi nezdá, zítra zkusím.. ale myslím si že to půjde tím helprem :)

ladinpraha*

DownloadHelper tohle neumí. A neumí to ani RealPlayer, který jinak umí skoro všechno.

naihonn*

No jo, ten rtmp protokol je poslední dobou v módě, ale u krátkých ukázek mi to přijde trochu na hlavu, taková přehnaná ochrana. Každopádně nebude jiná možnost než osvědčený WM Recorder nebo nějaká jeho obdoba. *klik*

juldab*
hodnocení

0x

Muj oblíbenej stahovač sice začne stahovat ale bohužel něco jinýho konkrétně u této ukázky Redaktorka Ester jela In-line maraton!.flv Tak jsem musel použít jinou cestu. Nettransport na kartě zachytávač URL tlačítko spustit pak přehrát kus streamu v plném rozlišení na kartě zachytávače se objeví adresa v tomto případě rtmp://cdn-pcache2.stream.cz:1935/vod/mp4:disc1/83/83/1348383-X3IWwf filmovy.stream.cz/...

označit a tlačítko stáhnout a volia nebát se nesmyslně udávaný velikosti až se to stáhne tak se velikost upravý.
HOWG

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]